duminică, 19 mai 2013

Despre noi


Asociaţia se constituie potrivit dispozitiilor Legii nr. 246 din 18 iulie 2005 pentru aprobarea Ordonanţei Guvernului nr. 26/2000 cu privire la asociaţii şi fundaţii, avand denumirea, ASOCIAȚIA CENTRUL NAȚIONAL  PENTRU DEZVOLTAREA RESURSELOR UMANE EUROSTUDY   potrivit dovezii de disponibilitate a denumirii nr. 115234/ 24.08.2012  eliberate de catre Ministerul Justitiei, denumită în continuare ASOCIAȚIA CENTRUL NAȚIONAL  PENTRU DEZVOLTAREA RESURSELOR UMANE EUROSTUDY, este constituita in baza consimtamantului exprimat de catre membrii sai fondatori.
ASOCIAȚIA CENTRUL NAȚIONAL  PENTRU DEZVOLTAREA RESURSELOR UMANE EUROSTUDY  este o organizaţie apolitică, neconfesională, nonprofit, autonomă, independentă, prin care se urmareşte realizarea activităţii de informare, formare  profesională şi de cercetare în toate domeniile profesionale în condiţiile legii.
Scopul general al asociației este realizarea programe de formare profesională continuă, cursuri de inițiere, calificare și perfecționare în condițiile Legii.
Asociația iși propune ca scop realizarea și coordonarea cercetării științifice, formarea profesională continuă și stabilirea unor parteneriate cu furnizorii de formare profesională continuă avizați de către Ministerul Educației respectiv Ministerul Muncii precum și cu alte organizații și instituții furnizoare de formare profesională în toate domeniile profesionale din țară și străinătate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Echipa CNDRU Eurostudy